Contact en alg. informatie

 

Wat is B@ts? Wij zijn een fietsclub waar sportief en sociaal centraal staan!

 

 

B@tsers kom je alle seizoenen tegen op de fiets en kent twee actieve fietsgroepen. De A-groep voor de gevorderde fietsers en de B-groep voor leden die `meer van de omgeving` willen genieten. Hierdoor is voor vrijwel iedereen een geschikte plek te vinden. Wij zijn geen grote vereniging, waardoor alle actieve leden elkaar kennen.

 

In de zomer wordt er door beide groepen op racefietsen toertochten gemaakt. Er wordt gefietst conform het A- en/of B-programma en beide programma’s voorzien veelal in een mooie fietstocht op zondagmorgen. Centrale startplek is de voormalig Rabobank in Boekelo, tenzij het programma anders aangeeft.

 

Door de A-ploeg wordt in de zomermaanden op dinsdag en donderdagavond getraind. Aanvang is 19.00 uur en zij starten vanaf de voormalige Rabobank in Boekelo, van waaruit een ronde gefietst wordt. In het weekend staat meestal een mooie tocht op programma die langer is qua afstand en een ander gebied bestrijkt.

 

De B-ploeg heeft doorgaans meer tijd op de doordeweekse dagen, waarvan zij veel gebruik maken. Standaard starten zij doordeweeks en in het weekend vanaf de Rabobank. Mocht je meer informatie willen of een keertje mee willen fietsen, schroom dan niet en neem contact op met ons secretariaat:

 

Secretaris:          Addie Vrieze

Email:                bats.boekelo@outlook.com

Telefoon:            06 - 36 444 904

 

Door de toertochtencommissie wordt voor het zomer- en winterseizoen een uitdagende, gezellige en sportieve kalender samengesteld. De A- en B-ploeg hebben zeker ook gezamenlijke activiteiten waarbij gefietst wordt, en soms ook de sportieve fiets thuis gelaten mag worden. Bij veel activiteiten wordt de inwendige mens niet vergeten. Vaak terugkerende activiteiten zijn:

            ALV (2x per jaar)

            Paas-familie-mountainbike fietsweekend

            BBQ

            Nieuwjaarsborrel

            Bats Classic-fietstocht

            Mergelheuvelland 2 Daagse

 

 

Om de diverse B@ts activiteiten in goede banen te leiden heeft B@ts naast een actief bestuur, tevens een:

Toertochtencommissie

Evenementencommissie

Kascommissie

PR/lief & leedcommissie

Kledingcommissie