Welkom bij B@ts!

B@ts is een gezellige wielervereniging waar sportief en sociaal centraal staan.

B@tsers kom je alle seizoenen tegen op de fiets: onze leden zijn wielrenners en ATB’ers.

We hebben twee actieve fietsgroepen: de A-groep voor de gevorderde fietsers en de B-groep voor leden die `meer van de omgeving` willen genieten. Hierdoor is er voor vrijwel iedereen een passende fietstocht. Wij zijn een kleine vereniging, waardoor alle actieve leden elkaar kennen.

 

 Zomers worden er door beide groepen op racefiets op zondag toertochten gereden. De gezamenlijke B@ts clubtochten starten bij een van de leden thuis met koffie en krentewegge. De A-groep rijdt ook regelmatig een (NTFU) toertocht elders in de regio. In het programma zijn ook ATB tochten opgenomen. Centrale startplek is de voormalig Rabobank in Boekelo.

 

Door de A-ploeg wordt in de zomermaanden op dinsdag en donderdagavond getraind. Aanvang is 19.00 uur en zij starten vanaf de voormalige Rabobank in Boekelo, van waaruit een ronde gefietst wordt.  De B-ploeg rijdt op dinsdag- en donderdagochtend hun ronde.

 

Naast het wekelijkse fietsprogramma nemen we met een aantal leden deel aan de Mergelheuvelland 2-daagse in Limburg, pakken we een weekendje fietsen in het Sauerland of een tocht in België.

En fietsen maakt hongerig en dorstig: zomers is er de B@ts BBQ, ’s winters de Stamppotrit en nieuwjaarsborrel waar leden en hun familie aanschuiven voor een gezellig middag.

 

Wil je vaker fietsen of wel een keer wat verder buiten de regio willen rijden? Of gewoon een keertje mee willen fietsen, schroom dan niet en neem contact op met ons secretariaat:

 

Secretaris:       Berthil Dijkstra

Email:                info@bats-boekelo.nl

2019 - B@TS Zomerprogramma.pdf